23 Ιανουαρίου 2019

Νέα συνεργασία της Bayer Ελλάς και της MENARINI diagnostics Greece

Aθήνα, 22 Ιανουαρίου 2019 – Οι εταιρίες MENARINIdiagnostics Greece και o Τομέας Consumer Health της BAYER Ελλάς,  ανακοίνωσαν την μεταξύ τους συμφωνία για την προώθηση των προϊόντων αυτοελέγχου του σακχαρώδη διαβήτη της MENARINI diagnostics στα φαρμακεία από 01/01/2019. Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα πωλήσεων του Τομέα Consumer Health της Bayer Ελλάς, αναλαμβάνει μαζί με το τμήμα πωλήσεων της MENARINIdiagnostics να προωθεί την οικογένεια των προϊόντων Διαβήτη, που περιλαμβάνουν τα προϊόντα:

 

Ταινίεςσακχάρου

GlucoMen® Areo και GlucoMen® Lx+

Σκαριφηστήρες

Glucoject® Lancets

Βελόνεςινσουλίνης

Glucoject® Pen Needles

Test διάγνωσης διαβητικής νευροπάθειας

Neuropad®

Αφρός περιποίησης διαβητικού ποδιού

Neuropad®protectionfoam

Γλυκόζη ταχείας δράσης

Transcend™Gel

 

Η συνεργασία των δύο εταιρειών εξασφαλίζει μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη διείσδυση στην αγορά του φαρμακείου, διευρύνοντας ιδιαίτερα το δίκτυο διανομής τους με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την πρόσβαση των ατόμων με διαβήτη στα απαραίτητα υλικά για την καλύτερη ρύθμισή τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MENARINI diagnosticsκ. Παναγιώτης Στραβόλαιμος επισημαίνει ότι: «Πρόκειται για έναν πολύ επιτυχή συνδυασμό προώθησης της σειράς των ποιοτικών προϊόντων Διαβήτη της MENARINIdiagnostics μέσω του δυναμικού δικτύου του Τομέα ConsumerHealth της BAYER Ελλάς, μιας διεθνώς καταξιωμένης εταιρίας παραγωγής και διάθεσης φαρμακευτικών προϊόντων μέσω φαρμακείου».

 

Ο Επικεφαλήςτου Τομέα  Consumer Health της BAYER Ελλάς κ. Μανώλης Τζουγκαράκης επισημαίνει ότι «Η συνεργασία αυτή είναι στο πλαίσιο του κοινού στόχου των δύο εταιρειών για  την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους, με καταξιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες  υψηλού επιπέδου».