17 Μαρτίου 2015

Bayer Ελλάς: Χρυσή Διάκριση στα Famous Brands 2014

Ο Πέτρος Κωνσταντινίδης, H&K Strategies, με τον Νίκο Χατζηνικολάου Real News, και τη Σόνια Μουσαβερέ από τη Bayer Ελλάς

Την 1η θέση στην κατηγορία «Φαρμακευτικές Εταιρίες» κατέκτησε η εταιρία μας Bayer Ελλάς στην ετήσια έρευνα του θεσμού Famous Brands 2014 που πραγματοποιείται από την Hill + Knowlton Strategies με τη μεθοδολογία του Reputation Institute τα τελευταία 9 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος προστέθηκε για πρώτη φορά η κατηγορία «Φαρμακευτικές Εταιρίες».

Στην έρευνα συμμετείχαν τυχαία επιλεγμένοι πολίτες από το ευρύ κοινό με απαντήσεις αυθόρμητες, χωρίς τη βοήθεια λίστας. Έτσι, η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς προέρχεται από αυθόρμητες απαντήσεις των πολιτών, οι οποίοι ξεχωρίζουν την Bayer ως την εταιρία με την ισχυρότερη φήμη στην κατηγορία της. Όπως τονίστηκε κατά τις παρουσιάσεις των βραβείων, η καλή φήμη επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την πώληση, ενώ στους παράγοντες που επηρεάζουν τη φήμη μιας μάρκας συμπεριλαμβάνονται η εμπιστοσύνη του καταναλωτή, η ισορροπία κόστους - οφέλους του προϊόντος ή της υπηρεσίας, η επένδυση στην Ελλάδα, η κοινωνική υπευθυνότητα κοκ.

Η βράβευση έγινε σε ειδική τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Μαρτίου στο αμφιθέατρο του κέντρου Γαία. «Η Bayer Ελλάς δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 60 χρόνια, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που βελτιώνουν τη ζωή των Ελλήνων και τους βοηθούν να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τις ανάγκες της Ελληνικής Κοινωνίας, όπως αρμόζει σε ένα υπεύθυνο εταιρικό πολίτη! H Bayer είναι σύμβολο για την Ελληνική αγορά, μέσα από τη πλούσια γκάμα προϊόντων που διαθέτει, όπως σκευάσματα που φροντίζουν την υγεία και την ευεξία του ανθρώπου και των ζώων, συμπεριλαμβανομένης της Ασπιρίνης, που δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός της ως το φάρμακο του Αιώνα, ή και των Αιώνων, αλλά και τις συνολικές λύσεις για την υγεία των φυτών και την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας τροφίμων», ανέφερε η Σόνια Μουσαβερέ, Communications & Training Manager Bayer Ελλάς, κατά την παραλαβή του βραβείου.