Έρευνα για μία υγιέστερη ζωή

 

Η Bayer είναι η μόνη εταιρία παγκοσμίως που ερευνά ταυτόχρονα τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών. Η συστηματική και εντατική συνεργασία μεταξύ των ερευνητών των διαφορετικών τομέων, παρέχει νέα ώθηση. Από τα παγκοσμίου φήμης φαρμακευτικά προϊόντα, μέχρι πλατφόρμες υψηλής τεχνολογίας, και από καινοτόμες διαγνωστικές τεχνολογίες μέχρι κτηνιατρικά φάρμακα, η Bayer δημιουργεί ένα περιβάλλον καινοτομίας πέρα από εθνικά σύνορα και ερευνητικούς τομείς.

 

Τομέας Φαρμάκων

 

Στον Τομέα Φαρμάκων (Pharmaceuticals) η έρευνα επικεντρώνεται στους τομείς της Καρδιολογίας, της Αιματολογίας, της Ογκολογίας, της Γυναικολογίας και των Απεικονιστικών Τεχνικών Διάγνωσης.

 

Από το 2007 και μετά, η Bayer έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως νέα καινοτόμα σκευάσματα, προϊόντα της Έρευνας και Ανάπτυξης του ομίλου και συνεργατών του, όπως το Xarelto (πρόληψη και θεραπεία θρομβώσεων), το Eylea (εκφυλιστικές διαταραχές της ωχράς κηλίδας), το Nexavar (αντικαρκινικό), το Stivarga (αντικαρκινικό) και το Xofigo (αντικαρκινικό ραδιοφάρμακο).

Τομέας Υγεία των Καταναλωτών

 

Στον Τομέα Υγείας των Καταναλωτών, οι δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης εστιάζουν στην ανάπτυξη μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, ιατρικών προϊόντων δερματολογίας, προϊόντων περιποίησης των ποδιών, αντηλιακών και συμπληρωμάτων διατροφής. Πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών, η στρατηγική μας για ανάπτυξη προσανατολίζεται στην επέκταση και βελτίωση του χαρτοφυλακίου μας μέσω νέων προϊόντων και μορφών. Επίσης κάνουμε προσπάθειες για την κατάταξη συνταγογραφούμενων φαρμάκων σε καθεστώς  OTC προϊόντων.

 

Στην Ελλάδα, αναπτύσσουμε νέα προϊόντα της σειράς Bepanthol ™, σε συνεργασία με την εταιρία ΦΑΜΑΡ.