• Έρευνα για την κάλυψη των θεραπευτικών κενών

    H Έρευνα και η Ανάπτυξη της Bayer στην Υγεία εστιάζονται στην ανακάλυψη και ανάπτυξη νέων δραστικών ουσιών για τη θεραπεία νοσημάτων με μεγάλα θεραπευτικά κενά.

  • Έρευνα για την εξασφάλιση περισσότερης και ποιοτικής τροφής

    Η Bayer είναι παγκοσμίως η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία καινοτόμων προϊόντων στον κλάδο της Γεωργίας και έχουμε ως στόχο να βοηθήσουμε τη γεωργική οικονομία ώστε να γίνει πιο παραγωγική.

Μία εταιρία Βιοεπιστημών

Ανακαλύψτε την Bayer!

Όλες οι επιστημονικές μας προσπάθειες και τα καινοτόμα προϊόντα που προκύπτουν από αυτές έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν μία καλύτερη ζωή στους ανθρώπους όλου του κόσμου.

Έρευνα και Υποτροφίες

Συνεχής υποστήριξη στην εκπαίδευση και την έρευνα

Για την Bayer, μια εταιρία καινοτομίας, οι κορυφαίοι επιστήμονες, τα εκκολαπτόμενα ταλέντα και οι νέοι ταλαντούχοι ερευνητές έχουν θεμελιώδη σημασία για την επιτυχία της εταιρίας, σήμερα και στο μέλλον. Για το λόγο αυτό, η προώθηση της επιστήμης και της έρευνας, η ανάπτυξη ταλέντων και η βελτίωση των εκπαιδευτικών ευκαιριών αποτελούν θεμελιώδεις στόχους του Ιδρύματος «Bayer Science & Education».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Επιστημονικές εκδόσεις

research

Το επιστημονικό περιοδικό research της Bayer, είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο περιοδικό, που φιλοξενεί άρθρα σχετικά με δημοφιλή επιστημονικά θέματα που αφορούν όλες τις πτυχές της έρευνας στην Bayer.

Διαβάστε περισσότερα εδώ