Πάθος για Καινοτομία | Δύναμη Για Αλλαγή

Η βασική μας δέσμευση "Πάθος για Καινοτομία | Δύναμη Για Αλλαγή" εκφράζει ό, τι κάποιος μπορεί να περιμένει από την Bayer ως εργοδότη. Αλλά τι σχέση μπορεί να έχει η Bayer με τα ψάρια ή με τα γιγαντιαία ηλεκτρονικά δέντρα; Βρείτε παρακάτω τις απαντήσεις στις ιστορίες αυτές. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το μήνυμα πίσω από τις εικόνες και πώς σχετίζονται με τις αξίες μας.

Δαυίδ εναντίον Γολιάθ

 

Γιατί επιλέξαμε μία φωτογραφία κοπαδιού ψαριών για να περιγράψουμε τη Bayer ως εργοδότη;  Η ιστορία πίσω από την εικόνα δείχνει το πώς η αφοσίωση μπορεί να βελτιώσει τις ζωές πολλών ανθρώπων.  Και εκεί είναι το πως συνδέεται με εμάς ως εταιρεία και ως εργοδότη.  Ανακάλυψέ το μόνος σου! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Τα Supertrees της Σιγκαπούρης

 

Τι σχέση έχει η Bayer με τα φουτουριστικά δέντρα;  Με δεδομένο ότι τα Supertrees φαίνεται σαν να έχουν βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας;  Ωστόσο, είναι πραγματικά, και μέρος ενός μοναδικού και με όραμα project ώστε να γίνει η Σιγκαπούρη μία βιώσιμη πόλη στο μέλλον.  Ρίξε μία πιο προσεκτική ματιά στα Supertrees και ανακάλυψε πως αυτό το project ενσωματώνει την ιδέα «Πάθος για Καινοτομία». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ένας κήπος Ψηλά στον Ουρανό

 

Θέλεις να μάθεις το πώς αυτός ο όμορφος κήπος στην κορυφή ενός ουρανοξύστη συνδέεται με τη Bayer? Οι κήποι στις ταράτσες είναι ένα εύκολα πραγματοποιήσιμο project αειφόρου ανάπτυξης για τις πόλεις, αλλά και για εταιρείες όπως η Bayer.  Ανακάλυψε περισσότερα για αυτή την τάση και για το πως μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε στις δικές μας τοποθεσίες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

Φέρνοντας το φως μες στο σκοτάδι!

 

Τι έχουν να κάνουν τα φώτα του βορρά με τη Bayer;  Για να έχεις μία εικόνα για την Bayer ως εργοδότη χρειάζεται να είσαι πρόθυμος να βγεις έξω σε ανεξερεύνητα εδάφη.  Ανακάλυψε περισσότερα για το πώς τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία και για το πως όλα συνδέονται με το πνεύμα των ερευνητών. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Εξασφαλίζοντας τροφή για όλους

 

Γιατί επιλέξαμε την εικόνα δύο ανθρώπων που περπατούν ανάμεσα σε ορυζώνες για να περιγράψουμε τη Bayer ως εργοδότη;  Το ρύζι είναι μία πολύτιμη πηγή τροφής για ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας και η Bayer βοηθάει τους αγρότες να αυξήσουν τη σοδειά τους.  Ανακάλυψε το πώς τους βοηθάμε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.